Vitraliile, o nota sublima in designul corpurilor de iluminat

Lumina intr-o casa poate fi mai mult decat necesara si practica – isi aduce o contributie insemnata din punct de vedere estetic si decorativ. Lumina bine amplasata si incadrata va scoate in evidenta anumite piese de decor, dar si arhitectura casei. De aceea, prezenta corpurilor de iluminat inseamna o alegere la fel de importanta precum orice alt element decorativ.

Daca nu ai auzit de corpuri de iluminat cu vitralii inseamna ca nu stii inca despre lectia de bun gust pe care acestea ti-o pot oferi. Desi primul gand duce la cladirile impozante, la biserici in stil vechi, vitraliile sunt de fapt creatii deosebite, o alta forma de arta ce se poate asocia cu orice stil de design interior. Mai nou acestea au inceput sa fie integrate cu succes in casele moderne si iata ca pot intra si in prezenta corpurilor de iluminat, de orice fel ar fi acestea.

Vitraliile sunt o arta inconfundabila ce se bazeaza pe lumina ce creeaza prin modul in care patrunde prin sticla un spectacol de culoare, un joc de forme ce te cucereste. Imagineaza-ti toate acestea de fiecare data cand aprinzi o lumina, o lampa de orice tip in casa ta.

Corpuri de iluminat de la Artbient

Atunci cand ai in vedere amenajarea unei case, Artbient este o recomandare. O echipa de specialisti te va sfatui cum sa aduci frumosul in casa ta. Vitraliile mult dorite pot fi un plan personalizat si executat specific pe gustul tau. Cand vine vorba de corpuri de iluminat, la Artbient se regasesc stiluri originale si forme pe masura. Originalitatea stilului se datoreaza desigur vitraliilor, ce deservesc drept design pentru corpurile de iluminat care de altfel sunt fie anoste, fie simple sau doar colorate.

Artbient dispune de optiuni de candelabre, lampi sau plafoniere, precum si de lampadare sau felinare. Asadar, corpurile de iluminat regasite aici pot fi integrate in orice spatiu, fie in interior, fie la exterior, in camera de zi, living sau dormitoare, pe holuri etc. Scopul lor este clar cel de a surprinde in mod placut, oferind o imagine unica si un iluminat pe masura.

Acestea combina cositor, cupru si sticla si rezulta in ceea ce poate fi numit cu usurinta un mod original de a contura un stil atemporal. Culorile sticlei ce face parte din aceste corpuri de iluminat nu vor fi alese la intamplare, precum si celelalte elemente ce compun modernele lampi sau candelabre.

Unele amintesc de un stil romantic, altele de duc cu gandul la casele impozante ale marilor boieri de odinioara. Fiecare design in parte spune o poveste pe care ar trebui sa o corelezi cu casa ta. Asadar, pe cat sunt de rafinate, pe atat de pretentioase sunt in amplasare. Cer ca decorul sa fie chiar si minimalist, insa de bun gust. Astfel, nu ar strica sa ai si ceva vitralii integrate in casa.

Exista atat de multe stiluri in materie de corpuri de iluminat – acestea isi doresc de fiecare data sa se remarce prin creativitate si culoare. Cert este insa ca nimic nu se compara cu un concept artistic al corpurilor de iluminat asa cum se prezinta la Artbient. Descopera integral colectia in cadrul paginii artbient.ro.

CategoriesUncategorized