La ce te raportezi cand alegi inelul de logodna?

O misiune pe cat de importanta, pe atat de dificila – alegerea inelului de logodna reprezinta testul de foc al barbatilor. Nenumarate detalii pot face diferenta legat de cat de surprinsa va fi persoana iubita. Nu toate insa isi vor centra atentia pe aceleasi detalii, motiv pentru care alegerea trebuie sa fie raportata la o serie de criterii importante.

Pentru unele conteaza tipul monturii, pentru altele diamantul si proportiile acestuia. Desigur ca in mod obisnuit astfel de preferinte nu ar trebui exteriorizate direct celui ce va realiza achizitia – nu este de bun gust si ar putea lasa o impresie gresita.

Aspecte de urmarit in alegerea inelului de logodna

Daca intentia ta este de a-ti suprinde iubita printr-o bijuterie aparte, iata ce ar trebui sa ai in vizor.

Culoarea aurului – in conditiile in care acum optiunile s-au diversificat, vei vedea acesta alegere ca pe inca o provocare. Iti cunosti partenera, deci stii daca este genul care ar alege in orice vreme aurul clasic sau daca mai degraba ar prefera nuanta roz ori pe cea alba.

Tipul monturii – din nou acesta este un detaliu pe care trebuie pus accent. Intrucat preferintele feminine sunt deosebit de variate, ideal este sa te orientezi dupa un magazin care la randul lui are propuneri diversificate. Poti intra pe site-ul diamag.ro pentru a-ti face o idee legat de multitudinea de optiuni care exista. Este momentul sa iei legatura cu una dintre prietenele iubitei tale, care sa te ajute sa faci o alegere potrivita vizavi de montura.

Tipul diamantului – daca iti doresti ca momentul cererii sa fie pe deplin coplesitor, nu te sfii in a cheltui o suma mai mare de bani pentru a completa inelul cu un diamant. In general costurile acestora difera in raport cu dimensiunile, culoarea, claritatea, caratele. Ca sa ai siguranta ca primesti un diamant autentic, asigura-te ca alegi intre inele de logodna cu diamant certificat GIA. Este garantia pe care ti-o ofera magazinul si cu care poti demonstra ca inelul este unul valoros.

Dimensiunea inelului – este o sarcina care de asemenea face parte din proba de foc a acestei alegeri. Cu toate ca, beneficiind de garantie, pot fi solicitate si ulterior adaptari ale inelului, de preferat este ca acesta sa fie potrivit pe degetul iubitei de la bun inceput. Poate e un detaliu careia nu i-ai acorda atentie, dar ai in vedere ca ea va ramane surprinsa ca ai nimerit marimea potrivita.

In rest, referitor la culoarea diamantului, valoarea acestuia sau alte astfel de aspecte, te poti raporta la bugetul disponibil, respectiv la costurile pietei. Poti sa faci o comparatie intre optiunile pe care ti le propun mai multe magazine de bijuterii – poate astfel vei obtine un pret mai rentabil. Recomandarea mea este Diamag, unde costurile sunt echilibrate, iar calitatea incontestabila.

Dupa ce ai facut achizitia inelului, nu iti mai ramane decat sa te gandesti la modul in care i-l vei darui. Ai grija insa ca momentul sa fie atent pregatit, ramanand astfel o amintire peste ani.

CategoriesUncategorized