Gentile practice, semnate Giesswein, adorate de orice femeie

Gentile sunt o necesitate pentru orice femeie, indiferent de varsta. Din aceasta necesitate s-a cladit, in timp, o adevarata industrie ce a plasat acest tip de accesoriu pe un piedestal. La ora actuala, in lumea de fashion o geanta ocupa un loc important, fiind mai mult decat cea care poarta tot felul de lucruri necesare. Este vorba de expunerea unui stil, etalarea unei forme si a unor armonii de culori si linii menite sa avantajeze din punct de vedere stilistic pe purtatoare.

Cert este ca gentile sunt alese cu grija, pentru a fi utile, deosebite si originale. De aceea, cand vine vorba de genti dama Giesswein aceastea indeplinesc cu succes toate cerintele posibil exprimate ale oricarei femei, fata de acest tip de accesoriu. Sunt de-a dreptul relevante pentru un nivel de calitate superior, avand in vedere ca sunt realizate 100% din lana merino.

Pentru necunoscatori lana merino este lana de o calitate incontestabil superioara. Aceasta are proprietati care sunt amplificate odata cu aplicarea proceselelor tehnologice. Ca urmare, devine mai elastica, dar si mai rezistenta. Nu va retine niciodata mirosuri neplacute. Desi, primul gand cu referire la lana este legat de ceva foarte gros si intepator, in fond, lana merino nu are nimic de-a face cu aceste repere. Este de fapt subtire, moale, confortabila si desigur rezistenta.

Te vei gandi in ce mod te favorizeaza lana merino cand vine vorba de genti. Descopera la www.giessweinromania.ro o varietate de genti ce demonstreaza ca acolo unde inventivitatea si tehnologia moderna se intalnesc, rezultatul nu poate fi decat unul uimitor, calitativ. Sunt genti usoare, confortabile, cu barete, ce se pot purta atat pe umar, cat si in mana.

Geanta din lana, la moda

Desi conceptul in sine ar putea crea confuzie pentru ca pare neobisnuit sa auzi despre lana folosita la fabricarea de genti, iata ca Giesswein aduce demonstratia faptului ca se poate. Si nu oricum, ci in variante chiar chic.

Sunt genti in tonuri placate, ce se pot integra destul de usor la orice tip de tinuta. Fie un bordo, gri sau negru, acestea sunt printre cele mai populare tonuri de culoare pentru gentile purtate. Se contrasteaza cu baretele negre.

Ca forma, acestea se disting prin marimi generoase, cu margini rotunjite, in forme alungite sau clasice, insa incapatoare. Se inchid prin sistem de tip capsa. Prin textura placuta si doar un mic logo, deci un design minimalist, astfel de genti sunt perfecte pentru orice femeie – pentru cele practice, care poarta, de obicei tinute casual, pentru cele care combina stilurile si se definesc prin smart casual sau de ce nu, chiar pentru adeptele stilului mai sport.

Astfel de genti sunt realizate in Austria, brandul Giesswein lansand si in Romania acest concept de a utiliza lana merino in diversele produse si accesorii – caciuli, incaltaminte, papuci de casa . Descopera exclusiv in cadrul paginii oficiale toate gentile disponibile, la preturi ofertante.

CategoriesUncategorized