Din culisele videochatului

Unii au pareri pro, altii contra, in timp ce altii sunt totalmente indiferenti. Acesta este modul prin care functionam atunci cand vine vorba de orice subiect. La fel cum exista nenumarate prejudecati despre industria videochatului, au fost conturate si opinii care inteleg si apreciaza munca unui model de videochat.

Ce inseamna, de fapt, videochat?

Analizand din punct de vedere al sensului cuvantului, vom observa ca videochatul se refera la orice tip de conversatie pe care doua persoane le poarta la distanta, cu ajutorul internetului si cu posibilitatea de a se vedea. Odata cu trecerea timpului si dezvoltarea tehnologiei, discutiile online au inceput sa se ramifice, iar videochatul constituie o meserie in adevaratul sens al cuvantului si in deplin acord cu legea.

Videochatul se bazeaza pe transmiterea live a imaginilor si a discutiilor empatice cu interlocutorul, activitatea modelelor fiind desfasurata doar online, fara niciun fel de contact fizic cu clientii. De asemenea, discutiile pot varia, incepand de la cele simple de socializare, la povestile de viata ale membrului de pe platforma sau la cele cu tenta erotica.

Intr-un studio de videochat Bucuresti in care se pune accentul pe profesionalism si seriozitate, intreaga activitate este lasata la vointa modelului. Asadar, tanara angajata in cadrul studioului va putea decide cat de departe doreste sa mearga cu discutiile sau propunerile.

Parerile despre videochat versus realitatea

Prejudecatile celor din jur legate de videochat creeaza de multe ori impresii total eronate despre modelele care activeaza in cadrul studioului, fiindu-le atribuite varii apelative. Este important de mentionat faptul ca videochatul nu incalca regulile de moralitate pe care le are o persoana, iar a face videochat nu lipseste pe nimeni de demnitate.

Frica de parerea lumii este unul din principalele motive pentru care multe tinere cu potential si doritoare de independenta evita a se dezvolta in aceasta cariera. Anumite studiouri au reglementat aceasta problema si astfel nimeni nu va sti in concret care este activitatea modelelor, in contract fiind trecuta o alta denumire, precum cea de prestator servicii online. De asemenea, cel mai important este ca modelele sunt promovate in alte tari si nu in Romania, pentru a nu risca sa apara vreun interlocutor cunoscut. Confidentialitatea datelor personale ale modelelor este una foarte importanta si de aceea informatiile nu vor fi externalizate.

Pe o piata a muncii in care toti angajatorii cer experienta sau ofera locuri de munca foarte slab platite pentru persoanele lipsite de experienta, este bine de aflat faptul ca orice tanara care a implinit varsta de 18 ani poate deveni model de videochat. Experienta nu va reprezenta niciodata vreum impediment in industria videochatului, intrucat oricine isi va dori sa fie model de videochat va beneficia de training gratuit pe durata contractului.

Printre alte idei care mai circula cu privire la videochat sunt si cele legate de faptul un model ar castiga sume cu adevarat fabuloase. Ei bine, acest mit chiar este real, putand sa se ajunga la venituri lunare de ordinul miilor de euro. Conditiile ce privesc salariile, comisioanele si grila de bonusare sunt toate transparente si discutate deschis chiar de la interviu. In plus, fetele sunt mereu motivate prin organizarea concursurilor, premiilor, vacantelor si planurilor de finantare.

 

BeYou Studio isi mareste echipa si pe aceasta cale te invita si pe tine sa i te alaturi. Decide sa faci o schimbare radicala in viata ta, sa te poti bucura si tu de tot ce nu ai avut vreodata si sa scapi de grijile care te apasa din cauza lipsurilor!

 

CategoriesUncategorized