Cazarea ideala, apartamantele in regim hotelier

 

Apartamentele in regim hotelier au devenit tot mai populare. Daca nu ai auzit despre acestea, trebuie sa stii ca se refera la apartamente ce se inchiriaza in conditii precum la hotel. Acestea combina practic conditiile de cazare de la doua concepte, ceea ce inseamna mai mult rasfat pentru oaspeti.

O agentie de acest gen, care inchiriaza in regim hotelier Bucuresti dispune de  variante – alege o garsoniera sau un apartament, acesta din urma putand fi de 2,3 sau chiar 4 camere. Oricare dintre alegerile de acest gen este avantajoasa, tinand cont ca spatiul poate fi impartit. Spre exemplu, daca vei calatori cu un alt cuplu, cu propria familie, cu ai tai copii poti dispune de extra spatiu daca alegi un apartament de 2 camere, intrucat camera de zi poate dispune de o canapea extensibila spre exemplu, ceea ce devine un al doilea pat.

Avantaje

Alege aceasta metoda pentru ca nu va conta numarul de persoane care se va caza, ci vei plati per noapte. Asta iti permite sa imparti costurile. Daca numarul de nopti este mai mare, atunci plata per noapte este mai avantajoasa pentru tine.

Poti inchiria pe termen scurt sau lung – chiar daca vei petrece doar o noapte in capitala poti inchiria una din locatiile de cazare de acest gen, dupa cum pune la dispozitie apartamente-regimhotelier.ro.

Toate locatiile de acest gen sunt pe marile bulevarde. Asadar, indiferent ca esti in deplasare in interes de serviciu sau esti un turist veritabil, vei avea parte de locatii interesante, zone bine cotate ce iti permit sa ai acces rapid la diverse institutii sau centre de turism si nu numai. Esti in mijlocul actiunii vietii urbane.

Toate aceste apartamente sau dupa caz garsoniere au tot ce trebuie pentru a locui comod. De la cosmetic hoteliere si servicii clasice precum la hotel ai parte de lenjerie, electrocasnice, vesela. Acolo unde exista interes din partea oaspetilor menajul, gatitul pot fi activitati zilnice ce scuteste de anumite costuri. In orice caz, o astfel de metoda iti permite sa te simti ca acasa si sa te desfasori ca atare, cu toate avantajele ce rezulta din asta.

In principal, cazarea de acest gen, in regim hotelier, presupune sa ai parte de o altfel de experienta decat pana acum. Daca inainte de orice vacanta gandul iti era despre ce tip de camera la hotel sa alegi, acum ai sansa de a schimba lucrurile. Este mai ales ideal pentru cei cu copii, care nu trebuie sa se multumeasca doar cu accesul la comun la bucatarie in pensiuni si care nu vor mai plati poate extra pentru anumite cerinte, asa cum se intampla la hotel.

Preturile practicate sunt relative accesibile, ceea ce te va incanta inca o data. Cel putin din perspectiva faptului ca nu va mai trebui sa aduci cu tine tot felul de lucruri personale si ca ai totul la pachet inclus odata cu plata inchirierii, aceasta metoda este avantajoasa fara doar si poate.

Apartamente-regimhotelier.ro prezinta in cadrul paginii lor si preturi si optiuni de locatii. Intereseaza-te despre acestea pentru urmatoarea ta vizita in Bucuresti.

 

 

CategoriesUncategorized