Trucul secret pentru o silueta de invidiat – lenjeria modelatoare

Daca iti place sa pastrezi pe cat posibil mereu o aparitie naturala, ai in vedere faptul ca nu trebuie sa te dai peste cap ca sa obtii rezultatele dorite. Solutia consta in lucruri marunte, ce nici macar nu vor fi la vedere. Este vorba despre lenjeria modelatoare, dupa caz de chilot modelator, sutien, corset, pantaloni etc.

Poti sa arati feminin si fara a face eforturi supraomenesti in acest sens. Desigur ca va trebui sa inveti sa iti evidentiezi cat mai bine atuurile. Conteaza si atitudinea, insa trebuie echivalata de aparitii pe masura. Nu spune nimeni ca trebuie sa arati perfect, insa impecabil poti arata mereu daca iti dai interesul. Optand pentru lenjerie modelatore te asiguri ca vei obtine nu doar o imagine deosebita, dar in timp vei dobandi si acea tinuta slim cu curbele adecvate. De cate ori n-ai fi dorit sa porti acea rochie mulata insa burtica, fesele, soldurile faceau acest lucru imposibil? Poti apela la lenjerie modelatoare pentru a echilibra situatia si a o corecta pe termen lung.

Cum poti sa faci alegerea potrivita a lenjeriei modelatoare?

Intotdeauna aceasta trebuie raportata la necesitati, respectiv la target. Daca dorinta este de a aplatiza abdomenul pentru a putea purta rochia favorita la un eveniment ce se apropie, atunci aceasta trebuie sa vizeze in special aceasta zona. Dar indiferent de asta, lenjeria trebuie sa fie intotdeauna in marimea potrivita si totodata calitativa.

Un model tip pantalon scurt cu talie inalta, spre exemplu, este ideal pentru a atenua forma soldurilor, posteriorul lasat, celulita, burtica. Oricine se poate simti complexata de acestea, pana la urma sunt chestii firesti.

Pentru ca exista insa lenjerie modelatoare, ar trebui sa ai in vedere indulcirea micilor defecte, astfel asigurandu-ti aparitia dorita. Vorbim despre o abordare care tine de mentalitate, dar sa stii ca opteaza pentru aceasta solutie nenumarate vedete. Nu ai observat asta pentru ca aleg modele atat de transparente pe sub haine ca sunt insesizabile, un avantaj al lor. E cazul sa nu mai faci compromisuri legat de vestimentatie, respectiv sa alegi rochii largi doar pentru a masca imperfectiunile.

Este ideal ca atunci cand doresti sa bifezi o astfel de alegere sa nu pierzi din vedere cat de mult conteaza marimea. Indiferent de zona vizata, lenjeria trebuie sa asigure si confortul dorit la purtare, dar si efecte vizibile. Nici sa nu te gandesti la un numar mai mic decat cel potrivit tie. Presiunea exercitata va fi prea mare, iar circulatia va fi ingreunata. In cazul unei lenjerii mai mari decat e necesar, nu va avea in fond niciun efect.

Orienteaza-te legat de o asemenea decizie dupa optiunile pe care ti le propun expertii, in magazine de specialitate cum este si Clessidra. Poti alege culoarea optima si marimea potrivita tie. Afli din descrierea produsului vizat atat caracteristicile acestuia, cat si beneficiile pe care trebuie sa ti le aduca.

Stabileste-i obiectivele si cauta lenjeria modelatoare care ti se potriveste. Apoi poart-o tinand cont de recomandarile expertilor si bucura-te de rezultate.

CategoriesUncategorized