Rosie Huntington-Whiteley are o rutină de machiaj plină de răsfăț

Sursa de inspirație a zilei este Rosie Huntington-Whiteley, care are o rutină de machiaj plină de răsfăț. Dacă, fără să îți dai seama, micul tău ritual de pregătire înainte să ieși din casă a devenit plictisitor și chinuitor, atunci trebuie să încerci și tu siesta vedetei.
Probabil îți este cunoscut acest scenariu: te speli în grabă, îți pregătești tenul cât de cât și apoi te grăbești să pui pe față aceleași produse de machiaj pe care le porți zilnic, pentru a te asigura că nu întârzii acolo unde trebuie să ajungi. Sună îngrozitor, nu-i așa? Dacă vrei o schimbare, recomandarea noastră este să iei exemplul lui Rosie Huntington-Whiteley, care are o rutină de machiaj plină de răsfăț.
Rosie Huntington-Whiteley are o rutină de machiaj plină de răsfăț
Într-un interviu recent acordat publicației Vogue, Rosie Huntington-Whiteley a povestit care este ritualul ei de a se pregăti înainte să iasă din casă. Noi am rămas surprinse, căci este cu adevărat plin de răsfăț, și este imposibil să nu îți schimbe complet starea de spirit.
„Bănuiesc că este discutabil, dar cred că mă pricep să mă machiez singură! Și chiar iubesc să o fac, mă bucur de acel timp. Pentru mine, este relaxant – deși ritualul a fost puțin compromis de când am un copil. Îmi place să dau drumul la muzică, îmi place să împrăștii toate produsele pe care le folosesc, îmi place să mă inspir și să copiez un look pe care l-am văzut… Este la fel de distractiv precum ieșitul în oraș, timpul de acasă în care mă pregătesc pentru seară! Simt că pot realiza câteva look-uri ușoare pentru mine, însă mă orientez către experți pentru aparițiile pe covorul roșu. Însă atunci când ies la cină cu bărbatul meu, ori când ies să mă întâlnesc cu prietenele mele, ori când merg la o întâlnire, îmi fac singură machiajul”, a povestit fotomodelul.
Pe noi ne-a convins ritualul lui Rosie Huntington-Whiteley de pregătire și machiaj, așa că data viitoare vom avea muzica pregătită și ne vom acorda timpul necesar.
Foto: Hepta

CategoriesUncategorized