Rochiile de ocazie cu specific traditional si ce le recomanda

Noi, femeile am creat o pasiune pentru rochiile elegante de seara, le adoram, le visam, sunt piesele vestimentare situate cu mare respect in sifonierul nostru, iar fiecare dintre ele are o poveste si o taina a ei. Ne place sa colectionam cate una din fiecare culoare, material si specific anume. Rochiile de ocazie care sunt purtate, atat de femeile mondene care ajung sa aiba si cate 3-4 evenimente pe noapte, cat si de femeia obisnuita care fata cu brio provocarilor de peste zi pentru a-si face putin timp pentru ea.

Se pare ca gloria rochiilor de seara a luat nastere in anul 1870 cand a fost inventata si masina de cusut. Atunci croitorii au inceput sa realizeze diverse rochii de ocazie , frumos croite si cusute, personalizate si facute pe comanda, astfel incat sa atraga mai multa popularitate, lucru ce se aplica si astazi. Modelul unei rochii din acea perioada era unul prestabilit, mai exat, aceasta era foarte lunga si trebuia sa fie tinuta in maini in timpul purtarii sale si era bine accesorizata cu tesaturi din dantela.

Astazi, cele mai apreciate modele de rochii de seara sunt cele mai simple care se remarca prin elemente decorative aplicate discret si accesorizate corespunzator.

Colectia de rochii din cadrul magazinului Ie Nationala

Magazinul online Ie Nationala prezinta o colectie deosebita de rochii cu accente traditionale cu un stil foarte elegant si plin de rafinament. Nu putine sunt aspectele care recomanda aceasta gama de rochii, ele surprinzand cu un concept venit mai recent pe podiumurile de moda si apreciat de intreaga suflare feminina.

Design-ul unic al iilor romanesti care au castigat un succes neasteptat peste hotarea au devenit sursa de inspiratie pentru marii creatori de moda. Din specificul lor valoros au fost culese diverse imprimeuri ce s-au asortat impecabil pe multe dintre rochiile elegante de ocazie. Ofera tinutelor personalitate si sustin un mesaj al mai multor generatii de ieri si de azi.

Unul din motivele pentru care rochiile de ocazie din cadrul acestui magazin fac parte din topul preferintelor cumparatoarelor este adus de faptul ca prezinta mai multe idei autentice. Combinatia stilului modern specific tendintelor actuale cu detalii folclorice iubite de zeci de generatii este surprinsa in modelele de rochii prezente aici.

Sunt extrem de versatile in sensul ca se adapteaza diverselor ocazii, nu se impun a fi purtate la un singur eveniment precis, ci la diferite iesiri, de regula de seara, care impun respectarea unui dresscode al elegantei si al bunului gust.

Catifeaua, satinul, tricotul sau spandexul sunt putinele dintre materialele pentru care au optat specialisti de la Ienationa.ro. Calitatea materialului este una deosebita, caracterizandu-se prin rezistenta si confort asigurat purtatoarei.

Lipsa comoditatii este una din marile probleme cu care se confrunta multe dintre doamnele si domnisoarele prezente la un eveniment, deoarece din cauza tesaturilor rigide, miscarile devin mai greu de realizat, iar placerea si confortul devin inexistente. Calitatea produselor disponibile aici este susutinuta si de tehnica uimitoare care este folosita in prelucrarea materialelor.

 

Daca esti o persoana joviala si plina de energie poti opta pentru rochiile elegante cu specific folcloric ce se regasesc pe site-ul ienationala.ro. Acestea aduc un plus de culoare si dinamism tinutelor sobre si pot fi purtate cu mandrie atunci cand stii insemnatatea care se ascunde in spatele lor.

CategoriesUncategorized