Acest truc te ajută să obții un aspect ultra pigmentat al fardului de pleoape

Ne-am îndrăgostit de toate machiajele publicate de pasionate pe Instagram, însă întotdeauna ne-a venit în minte această întrebare: cum este posibil ca fardul de pleoape să fie atât de pigmentat? Orice beauty editor a testat zeci de palete intense, însă motivul pentru care efectul din pozele de pe Instagram pare imposibil de obținut este un truc pe care tocmai l-am aflat.
Nu îți vom repeta încă o dată că este cazul să folosești un primer pentru fard de pleoape. Totuși, secretul stă în felul în care îl aplici, dar și în pașii pe care îi urmezi apoi. Iată trucul care te ajută să obții un aspect ultra pigmentat al fardului de pleoape.
Acest truc te ajută să obții un aspect ultra pigmentat al fardului de pleoape
Așa cum spuneam mai sus, inspirația noastră de această dată vine de pe Instagram. Utilizatoarea care ne-a cucerit cu o serie de machiaje intense, colorate, îndrăznețe, este @mmmmitchell, și tocmai am aflat secretul ei.


Trucul folosit de ea pentru a obține un aspect ultra pigmentat al fardului de pleoape stă în aplicarea primerului. În loc să aplice peste el un fard de pleoape mat care să îl fixeze și să ușureze blendingul în cele ce urmează, makeup artista alege o tehnică mai complicată, dar cu rezultate spectaculoase. Primerul este aplicat cu ajutorul unui burețel umed de blending, conform Allure, și apoi, cât timp totul este încă umed, makeup artista aplică o culoare intensă în crevasa pleoapei.
Acest lucru o ajută să obțină un look extrem de pigmentat, însă trucul ei nu este pentru oricine. Numai un profesionist cu mult exercițiu poate reuși apoi să estompeze la perfecție culorile de fard de pleoape, pentru ca toate să se piardă una în alta în final, fără apariția liniilor dure. Dacă vrei să încerci acest truc, înarmează-te cu multă răbdare, cele mai bune pensule de blending și o doză sănătoasă de perseverență.
Foto: Pixelformula

CategoriesUncategorized