Top 5 geci de damă pentru schi 2020

În afară de aspect, doamnelor, cum puteți să vă dați seama dacă o geacă de schi se potrivește nevoilor dumneavoastră? A alege cea mai buna geacă de schi poate fi o sarcină dificilă, deoarece aceasta trebuie să indeplinească mai multe caracteristici în afară de a vă proteja de frigul aspru de pe pârtie. Mai jos am alcătuit o listă cu cele mai potrivite 5 geci de schi pentru damă care se vor purta in anul 2020, de la producatorul de echipamente sportive – Strindberg.ro.

GEACA SCHI 5047 DACIC

Această geacă schi de inaltă performanță este concepută cu un design unic, cu o broderie termolipită cu motive dacice stilizate. Conține cusături termolipite, țesătură stretch pe două direcții, buzunare interioare pentru acte și unul pe mânecă pentru cardul de acces pe pistă și fustă pentru protecție zăpadă pe interior și la bază.

Țesătura cu membrană Dermizax EV oferă o rezistență masivă de impermeabilitate 20.000 mm H20 și respirabilitate 20.000 g/m2/24h, care este excelentă pentru plimbările lungi și zilele mai însorite pe pista de schi.

Geacă reversibilă cu glugă 5113

Concepută cu un design propriu, Strindberg vă oferă geaca potrivită pentru zilele mai lungi pe pârtie, mai ales pentru zilele mai reci. Confecționată din nylon 100%, umplută cu puf de gâscă, menține aerul cald în interior, aerul rece neputând pătrunde în interior.  Ca si caracteristici are un aspect subțire, este scurtă și reversibilă în două culori diferite, plăcut din punct de vedere estetic, cu buzunare laterale și glugă fixă.

Geacă schi 5145

Dacă doriți o geacă care să nu fie numai călduroasă și confortabilă dar și rezistentă la vânt, vă recomandăm această Geacă de schi de înaltă performanță, cu cusături termolipite și țesătură stretch pe două direcții, din polyester 100%, cu membrană.  Țesătura cu membrană Dermizax EV oferă o impermeabilitate de 20.000 mm H20 și o respirabilitate de 20.000 g/m2/24h, perfectă pentru zilele cu viscol dar și pentru cele cu soare. Deasemenea, vine cu buzunare interioare spațioase si unul pe mânecă pentru a vă depozita lucrurile importante în siguranță.

Geacă schi 5108 T

Geacă adaptată mai mult pentru zilele foarte friguroase, cu o țesătură 100% polyester, umplută cu puf de gâscă, vă ajută să vă bucurați pe pârtie chiar și atunci când temperaturile devin foarte scăzute.

Deoarece conține cusături termolipite doar la glugă iar țesătura cu membrană Toraydelfy oferă doar 10.000 impermeabilitate mm H2O și respirabilitate 10.000 g/m2/24 h, nu se recomandă expunerea îndelungată la precipitații (ploi și ninsori). 

Deasemenea vine dotată cu buzunare spațioase pe interior și cu fustă de protecție pentru zăpadă.

Geaca Ski 5147

Această geaca schi de la Strindberg are toate caracteristicile pentru a vă face o zi perfectă pe pârtie.

Dotată cu cusături termolipite, țesătură stretch pe două direcții, buzunare interioare și husă protecție zăpadă pe interior și la bază, vă asigură o zi lungă pe pârtie. 

Țesătură 100% polyester cu membrană Dermizax Ev ce asigură o impermeabilitate de 20.000 mm H20 și o respirabilitate de 20.000 g/m2/24h, ideală chiar și în zilele cu precipitații crescute.

Acum puteți să vă considerați pregatite pentru o iarnă călduroasă pe pârtie alături de familie sau prieteni. Cu cât veți fi mai bine echipate împotriva frigulului și intemperiilor iernii, cu atât distracția va fi mai mare.