Termeni & conditii | Wo-Men.ro

Wo-Men.ro oferă transport rapid  la orice comandă, prin Porumbelul Curier, oriunde in țară.

Nu ai nici un produs in cos.

Autentificare / Inregistrare

Cauta

Termeni și conditii

 

wo-men.ro – este administrat de INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Bdul. Regina Maria, Nr. 1, Bloc P5B, Scara 1, Etaj 8, Ap. 23, camera 2, Sector 4, Bucuresti , având numar de ordine în Registrul Comertului J40/14302/2013, cod unic de înregistrare fiscală RO32488989. Utilizarea (accesul, navigarea sau cumpărarea produselor) site-ului wo-men.ro constituie un acord implicit de respectare a termenilor și conditiilor enunțate mai jos.

 

1. Definiții

Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul wo-men.ro.

Client - persoana fizică / persoana juridică ce efectuează în cadrul site-ului o Comandă.

Produse - orice produs menționat în Comandă, care urmează a fi furnizat de către Vânzător, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul iși exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și să facă plata acestora.

Vânzător – societatea INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L, având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO16824785, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J40/14302/2013 și cu sediul în Bdul. Regina Maria, Nr. 1, Bloc P5B, Scara 1, Etaj 8, Ap. 23, camera 2, Sector 4, Bucuresti.

Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele, iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse.

Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid in parteneriat cu wo-men.ro (societatea INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L).

 

2. Limitarea răspunderii

Wo-men.ro își asumă dreptul de a face modificări (adăugări sau ștergeri) ale acestor prevederi fără o notificare prealabilă.

Wo-men.ro își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin confirmare telefonică.

 

Wo-men.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din prezentările in cadrul site-ului. Rareori acestea pot conține mici inadvertente: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații sau prețul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. Vă stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări. 

 

Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial care va vor fi trimise în momentul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator.

 

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, compania INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) 

INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, compania INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Clientul va primi înapoi banii încasați de compania INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L pentru respectiva comanda (dacă comanda a fost contractată în alt mod decât cu plata la livrare). 

Orice reclamație privind calitatea produselor, livrarea sau plata va fi adusă la cunoștință companiei INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L  în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare. Toate produsele (când este cazul) sunt însotite de certificatul de garanție original (dacă este cazul) emis de furnizorul nostru. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate de compania INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L, dar nu și alte despăgubiri. INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L  condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.
Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
Valoarea maximă a obligațiilor companie INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de compania INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L de la acest client. După expedierea produselor, companiei INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel. 

 

3. Securitatea Datelor

wo-men.ro respectă legile în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L este înregistrată în registrul general de evidență a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 33381.

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, pentru eventuale promoții, pentru emiterea facturilor, etc..
INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L va lua toate măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date continând informațiile personale ale clienților noștri.

 

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 33381.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, wo-men.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe wo-men.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media și administrative.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comanda declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a wo-men.ro, înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 33381, și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către wo-men.ro, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfașurarea și/sau derularea de către wo-men.ro, afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media și administrative.

 

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L, Bdul. Regina Maria, Nr. 1, Bloc P5B, Scara 1, Etaj 8, Ap. 23, camera 2, Sector 4, Bucuresti, vă puteti exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:
- o dată pe an, să vi se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
- să interveniti asupra datelor transmise;
- să vă opuneți prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară;
- să solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevazute de lege.

 

Astfel, wo-men.ro poate notifica utilizatorii/clienții privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

wo-men.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul wo-men.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastra de date.
Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

 

De asemenea, wo-men.ro poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, asiguratori.
Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Politie, Instantele judecatorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L (wo-men.ro)  va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

 

 

5. Înregistrarea ca membru

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresă de e-mail) și o parola. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastră. Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

 

6. Prețul

Prețul final plătit de Client este compus din prețul produsului/produselor + cheltuielile de expeditie și/sau încasare aferente.

Toate prețurile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului wo-men.ro sunt exprimate in Lei și contin T.V.A..

 

7. Comanda

Clienţii pot face comezi pe wo-men.ro fie online - cu ajutorul Coşului de Cumpărături, fie prin e-mail sau fie chiar prin telefon.

Prin plasarea unei Comenzii, Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar ar putea suporta consecințele acestor erori (Comandă anulată, întârziată, transmisă greșit etc).

Wo-men.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informații introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. În acest context, toate taxele de transport efectuat în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Clientului.

Prin plasarea Comenzii, Clientul se declară de acord ca un operator wo-men.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.

(Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.)

 

Wo-men.ro poate refuza o Comanda în urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situații:

1. eșuarea sau invalidarea tranzacției online;

2. neacceptarea de către bancă emitentă a cardului Clientului sau a tranzacției;

3. date incomplete sau incorecte ale Clientului privind adresa, numărul de telefon, etc.;

4. activitatea Clientului poate produce daune site-ului wo-men.ro sau partenerilor;

5. livrări consecutiv eșuate;

6. alte motive obiective: în cazul în care Clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

 

Chiar dacă a luat toate masurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exacta și corectă, wo-men.ro nu poate fi răspunzatoare de inexactitați care pot apărea în completarea de către Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site.

În anumite situații și pentru motive justificate, wo-men.ro își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor și/sau Serviciilor din Comandă. În aceste situații wo-men.ro va anunța Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

Contractul se consideră încheiat între Client și wo-men.ro în momentul primirii de către Client de la wo-men.ro, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

 

În cazul în care Clientul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv.

În cazul în care Comanda este achitată, wo-men.ro va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării wo-men.ro de către Client asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:
1. pentru Comenzile achitate cu card online - prin restituire în contul Clientului, din care a fost efectuată plata;
2. pentru Comenzile achitate cu OP/ Ramburs/ Internet Banking/ Card bancar-> prin virament bancar;

Wo-men.ro va putea amâna rambursarea sumei până la primirea produselor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el însuți produsele (se va lua data cea mai recentă).

În cazul în care un Produs comandat de către Client nu poate fi livrat de către wo-men.ro, ne obligăm să informăm Clientul asupra acestui fapt și să returnăm în contul Clientului contravaloarea Produsului, în termen de maxim 7 zile de la data la care wo-men.ro a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Clientul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

 

8. Facturarea

Prețul, modalitatea de plata și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

 

9. Modalitățile de plată

 

a. Plata la livrare (ramburs)

Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Livrarea se efectuează în 24-48 ore de la confirmarea comenzii.

 

b. Plata cu cardul prin MobilPay

Prin intermediul companiei specializate în plăți online MobilPay Clientul achită contravaloarea produselor comandate prin card online, și astfel beneficiază de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare.

Dacă se doreste achitarea contravaloarii produselor comandate prin card online, imediat după finalizarea comenzii Clientul este redirecționat în pagina platformei de plata online, a partenerilor noștriMobilPay, pentru a selecta tipul de card folosit și a finaliza plata.

Produsele vor fi expediate Clientului după ce se emite dovada faptului că tranzacția a fost reușită.

Pentru plata cu cardul beneficiază de o reducere de 10%.

 

c. Plata cu cardul prin MobilPay in RATE

Prin intermediul companiei specializate în plăti online MobilPay Clientul achită contravaloarea produselor comandate prin card online, și astfel beneficiază de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare.

În situația în care Clientul deține un card emis de Credit Europe Bank (card Avantaj), de Garanti Bank sau de Banca Transilvania și dorește să plătească în rate, wo-men.ro îi oferă posibilitatea de a plăti contravaloarea produselor achiziționate în rate egale fără dobândă, până la 12 rate.

Procesul este simplu: după ce bifează "plata online cu cardul" și finalizează comanda, va fi redirecționat spre serverul procesatorului de plăți MobilPay, unde după introducerea datelor va putea selecta plata în rate.

Pentru plata cu cardul beneficiază de o reducere de 10%.

 

d. Plata prin Internet banking

 

Pentru a debloca imediat produsele spre livrare, Clientul va trimite o dovadă a plății. De cele mai multe ori poate salva tranzacția curentă într-un format PDF. Imediat ce vom primi pe mail confirmarea plații curierul va livra comanda Clientului.

 

e. Plata prin transfer bancar (Ordin de Plata)

Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent în colet. Comanda va fi procesată după ce primim confirmarea transferului bancar însotit de ștampila băncii pe email sau după ce avem confirmarea plății din partea băncii noastre.

Plata va trebui efectuată în maxim două zile lucrătoare.

 

10. Livrarea

Livrarea produselor comandate de pe magazinul online wo-men.ro se face pe întreg teritoriul României, iar produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

Pentru produsele aflate în stoc, durata expedierii coletului diferă in functie de destinație, de modalitatea de livrare aleasă de dumneavoastră și de rapiditatea cu care dumneavoastra faceți plata (în cazul transferului bancar).

Livrarea comezilor se face prin intermediul serviciului de curierat rapid, Porumbelul Curier, iar timpul de livrare este cuprins între 1 - 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Costul de livrare este de 10 lei pentru Bucuresti, respectiv 15 lei pentru provincie.

Nu putem fi responsabili pentru prejudicii cauzate de întarzieri în livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamități, manifestări de stradă sau alte situații speciale ce ar putea împiedica curierul să livreze la timp, fapt pentru care wo-men.ro nu va plăti despăgubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Data estimată de livrare poate varia în functie de produs și va fi comunicată clientului în e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru produsele aflate în stoc, livrarea se va face prin Curier. Între înregistrarea Comenzii și preluarea acesteia de către Curier există un interval de 48 ore. Orice întârziere suplimentară va fi comunicată Clientului.

 

În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv în cazul in care prețul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmării Comenzii), wo-men.ro va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate în termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificările intervenite cu privire la prețul sau caracteristicile produselor, modificând astfel Comanda inițiala, iar wo-men.ro va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

 

Condiții de livrare

În cazul livrării la locul de muncă al Clientului, caz în care Curierul nu poate avea acces în locația respectivă, Clientul trebuie să se asigure că poate recepționa această Comandă.

Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obține confirmarea prezenței acestuia la adresa și ora selectate în momentul validării Comenzii pe site.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către wo-men.ro, la momentul predării produselor Comandate către Client la adresa selectată de acesta la momentul plasării Comenzii.

 

 

11. Copyright

Întregul conținut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L și a furnizorilor săi și este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor române in vigoare. 

 

12. Promoțiile și concursurile

Wo-men.ro va stabili regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le va organiza. Aceste regulamente vor fi aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului nostru. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.
Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru o promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

 

13. Politica de garantie

Pentru orice solicitare legata de garantia produselor comercializate de SC INCOGNITO CONCEPT SRL ne puteti contacta telefonic la numarul 0757417400.

Accesoriile pentru telefoane sau tablete (huse, folii de protectie, cabluri de date, incarcatoare) comercializate de SC INCOGNITO CONCEPT SRL beneficiaza de garantie 6 luni.

Produsele de folosinta indelungata beneficiaza, conform legislatiei in vigoare, de 24 de luni garantie.

Uzura huselor si a foliilor de protectie pentru telefoane sau tablete nu face obiectul garantiei! De asemenea, nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, fortari ale elementelor componente, manevrare necorespunzatoare, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

Toate solicitarile privind lipsa de conformitate se vor rezolva in maxim 15 zile din momentul in care produsul ajunge la sediul nostru. In cazul in care este necesara inlocuirea produsului, SC INCOGNITO CONCEPT SRL o va face cu acelasi model sau datorita variatiei stocurilor cu un model similar cu aceeasi valoare.

In cazul produselor ce fac obiectul garantiei, costurile de transport aferente solutionarii problemei aparute vor fi suportate de catre SC INCOGNITO CONCEPT SRL.


14. Condițiile de returnare

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

 
Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumparare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

 

15. Greșelile de tiparire

Societatea INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afisate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat înca, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. 

 

16. Rambursarea sumei achitate

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maximum 14 (paisprezece) zile de la data informării INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.
INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care INCOGNITO CONCEPT SRL S.R.L  nu s-a oferit să recupereze el însuși produsul (se va lua data cea mai recentă).

 

La returnarea parțiala a comenzii la care s-a aplicat o reducere, clientul va pierde reducerea pentru întreaga comandă. Clientului i se vor restitui banii pentru prețul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicată pentru întreaga comanda.
Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.

Cheltuielile de transport, dacă este cazul, sunt suportate de către societatea noastră.

 

17. Forța majoră

Niciuna dintre parțile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (total/parțial) sau executarea cu întarziere a obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forța majoră. Părtile își vor aduce la cunoștință de îndată cazul de forța majoră și vor lua toate masurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului. 

Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forța majoră nu încetează, parțile au dreptul de a denunța unilateral contractul fără pretinderea de daune-interese.

Forța majoră va fi probată conform legii.

 

17. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat și care expiră după o perioadă predefinită, pentru a putea beneficia de promoții sau oferte, sau orice comportament fraudulos în măsură să afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisă și va fi considerată o tentativă de fraudă. Proprietarul site-ului wo-men.ro își rezervă dreptul de a suspenda conturile astfel create și de a retrage beneficiile aferente promoțiilor sau ofertelor în curs, de a anula contul fără preaviz, înștiințare, alte formalități sau despăgubiri.

Orice tentativă de fraudă sau orice fraudă (cum ar fi dar fără a se limita la: accesarea datelor Clientilor wo-men.ro, alterarea conținutului site-ului, încercarea de afectare a performanțelor serverelor wo-men.ro, deturnarea conținutului livrărilor către terti etc.) vor fi pedepsite conform legii penale.

 

18. Dispute și Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de frauda va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienti se încearca a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor de pe teritoriul României.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu termenii și condițiile  de utilizare, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail: contact@wo-men.ro

 

Cadouri ideale | Cea mai bogata gama de produse din piele | Calitate la superlativ doar la Wo-Men.ro

Cadouri perfecte pentru tine si prietenii tai: " " | Cadoul perfect pentru o ocazie unica