Pharrell Williams, designerul unei colecții Chanel

Cântărețul Pharrell Williams și casa de modă franțuzească, Chanel, au colaborat pentru o colecție de haine ready-to-wear și una de accesorii. 
Seara trecută, Pharrell Williams și-a făcut apariția la primul show Chanel la Bangkok într-un hanorac cu logourile casei de modă franțuzești. Piesa vestimentară e un „teaser“ al colecției capsulă realizată de artist împreună cu Chanel. Colecția de haine ready-to-wear și cea de accesorii vor apărea în primăvara anului viitor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 
The coolest ✌️ Pharrell, Rocket and Helen at the second Chanel “The Cruise” fashion show in Bangkok #ChanelinBangkok #ChanelCruise #Pharrell #HelenLasichanh (: @voguethailand & @ellethailandofficial)
O postare distribuită de Maxime Javel & Eve Lesuisse (@pharrellwilliamsworld) pe Oct 31, 2018 at 7:33 PDT

Conform Chanel, colecția va debuta pe 29 martie, exclusiv în magazinul din Seoul, apoi pe 4 aprilie în alte câteva magazine din întreaga lume. Casa de modă nu a dat alte amânunte despre piesele din colecție sau despre prețuri.
Pharrell Williams nu este la prima colaborare cu casa de modă franțuească. Anul trecut el a creat o colecție de teniși pentru colaborare Chanel cu Adidas. Doar 500 de perechi de pantofi au fost scoase la vânzare, iar prețul uneia era de 30 de mii de dolari. În plus, cântărețul a apărut și în câteva campanii Chanel și a compus o melodie pentru un clip video regizat de Karl Lagerfeld, directorul de creație Chanel.
Foto: Hepta

CategoriesUncategorized