Justin Bieber s-a ras pe cap

Părul lui Justin Bieber, sau mai bine spus lipsa lui, a ajuns din nou în atenția noastră. Luni de zile, cântărețul a avut părul lung și blond, tuns într-o manieră asemănătoare cu look-ul purtat de logodnica lui, Hailey Baldwin. Recent, Justin Bieber s-a ras pe cap, renunțând complet la pletele hobo-chic.
De la începutul acestui an, iubirea intensă dintre Hailey Baldwin și Justin Bieber nu a fost singurul lucru care a atras atenția publicului. Transformarea continuă a părului cântărețului ne-a ținut pe toate în suspans, și iată că aceasta a ajuns la bun sfârșit: Justin Bieber s-a ras pe cap.
Justin Bieber s-a ras pe cap
Marți, pe Insta Stories-urile lui Justin Bieber a apărut un selfie în care artistul este ras pe cap, iar conform zâmbetului larg pe care îl afișează, este foarte mulțumit de decizia sa de a scăpa de părul lung.
Justin Bieber s-a ras pe cap cu o zi înainte de Halloween
Justin Bieber s-a ras pe cap cu doar o zi înainte de Halloween, iar acest lucru ne face să ne întrebăm dacă schimbarea sa de look este una definitivă, ori este doar parte din costumația aleasă de el pentru această sărbătoare.
Cert este că noua lui tunsoare vine ca o gură de aer proaspăt, după luni de zile în care părul cântărețului a imitat look-ul lui Hailey Baldwin. Iar judecând după modul în care el și jumătatea sa și-au sincronizat look-urile în ultima perioadă, după ce Justin Bieber s-a ras pe cap, ne-am putea aștepta la o schimbare la fel de radicală și din partea lui Hailey Baldwin în perioada următoare.
Foto: Hepta

CategoriesUncategorized