Despre noi | Wo-Men.ro

Wo-Men.ro oferă transport rapid  la orice comandă, prin Porumbelul Curier, oriunde in țară.

Nu ai nici un produs in cos.

Autentificare / Inregistrare

Cauta

Despre noi

 

Wo-Men este un brand nou pe piata romaneasca, care isi propune sa ofere o gama variata de accesorii cu modele originale pentru femei si barbati - bratari (bratari din piele, bratari din imitatie de piele, bratari statement, bratari din bumbac, bratari suprapuse, bratari hand-made), curele, manusi si genti - special alese pentru reprezentantii stilul inconfundabil si unic de a-si accesoriza tinutele vestimentare, dar si gadgeturi si accesorii, precum huse, bumpere si folii pentru smartphones si tablete.


Transparenta in relatia cu clientii este esentiala in dezvoltarea brandului nostru, motiv pentru care suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice sugestie. Ne puteti contacta la urmatoarea adresa de mail: office@wo-men.ro, iar noi garantam ca dumneavoastra veti primi tot sprijinul, siguranta, rapiditatea si serviciile de cea mai buna calitate in alegerea si achizitionarea produselor potrivite, de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.

 

Pentru a spori increderea dumneavoastra in brandul nostru si pentru a va permite vizualizarea caracteristicilor detaliate ale produselor de aproape si din toate unghiurile, Wo-Men.ro a ales pentru dumneavoastra fotografiile de produs 360.

 

Wo-Men este dezvoltat si administrat de:

SC INCOGNITO CONCEPT SRL

Sediul social: Bdul. Regina Maria, Nr. 1, Bloc P5B, Scara 1, Etaj 8, Ap. 23, camera 2, Sector 4, Bucuresti

CUI: RO32488989

Numar de Inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: J40/14302/2013

Capital social: 200 RON


Telefon: +40 757 417 400 

E-mail: office@wo-men.ro

Program de lucru: 12:00 - 18.00 (Luni - Vineri)


Wo-Men este inregistrata in registrul general de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 33381.Cadouri ideale | Cea mai bogata gama de produse din piele | Calitate la superlativ doar la Wo-Men.ro

Cadouri perfecte pentru tine si prietenii tai: " " | Cadoul perfect pentru o ocazie unica