Cele mai bune tendințe de mobilier din 2019

Când vine vorba de crearea unei locuințe perfecte, fiecare mobilier experimentat în materie de design știe că poate completa corespunzător spațiile. Prin urmare, alegerea părților potrivite crește frumusețea estetică a întregii case în ansamblu. Am compilat tendințele de mobilier din 2019 cu designeri de top și experți din industrie. De la plăci de culoare deschisă până la mobila realizată manual, puteți afla cele mai bune tendințe de mobilier de păstrat în 2019.

Tendințe de mobilier din 2019
Mobilierul este partea cea mai importantă a casei care reflectă spiritul spațiilor dvs. de locuit. Prin urmare, dacă nu doriți ca locuința dvs. să rămână în urmă în moda decorațiunilor din 2019, consultați tendințele de mobilier din 2019 pe care le împărtășim.

Noptiere de lux
Imaginați-vă că aveți vise dulci în timp ce vă aflați în patul dvs. lângă noptiera împodobită cu țesături grozave. Catifea acoperită cu tonuri de bijuterii, noptiera nu mai este aplatizată și întunecată ca orice alt dormitor.

Alege Culori întunecate
Abajurul alb viu pe care îl veți folosi în camera dvs., modelele de contrast ridicat și amestecarea diferitelor materiale de vopsea vor adăuga culoare camerei tale. Pe măsură ce lumea din jurul nostru continuă să se extindă, oamenii vor continua să fie mai curajoși în alegerile lor.

Mobilier multifuncțional
Uneori oboseala vieții poate crea incertitudine și depresivitate la oameni. Tot mai mulți oameni doresc ca casele lor să fie simplificate. Prin urmare, în 2019, mobilierul cu multe funcții diferite va veni în față. De exemplu, putem vedea combinații de mobilier, cum ar fi scaune care servesc ca mese. Puteți arunca o privire asupra mobilierului la modă de la Intelligent Mob Design, un producător de mobilă pe comandă.

Tendință făcută manual
Când vine vorba de alegeri de mobilă și arte decorative, se poate prevedea că piesele realizate manual vor fi mult mai răspândite în 2019 decât produsele fabricate. Mobilierul realizat manual, la comandă va fi mai important în acest an.

Nuanțe roz pal
Culoarea roz pal creează un mediu calmant și natural, cu armonia creată de simplitatea nuanțelor de gri. Poate fi, de asemenea, combinat cu culori îndrăznețe în tonuri întunecate, cum ar fi verde pădure și culoare citrină. Rozul pal chiar evidențiază culorile închise.

Paturi spațioase
Stresul, oboseala vieții de afaceri pot deranja toți oamenii de unde trăiesc și de unde se află. De aceea, toată lumea vrea să se relaxeze și să găsească liniștea atunci când sunt în pat. Aceste paturi vor fi acoperite cu materiale confortabile, călduroase și înfrumusețate.

Antichități
Modelele care pot fi găsite oriunde și oricând, sunt acum un lucru al trecutului. Antichitățile devin captivante pentru viitorul designului. Oamenii așteaptă ca camerele lor să aibă suflet, personalitate și să le spună o poveste. Așadar, vom continua să împodobim casele cu un profit extraordinar pe antichități ca o nouă tendință.