Cat câștigă în realitate un model de videochat în Bucuresti

Ori de câte ori vine vorba despre videochat, interesul este legat de câștigurile care se obțin în acest domeniu. A fost promovat ca fiind o sursă de venit foarte bună, iar de-a lungul timpului s-au vehiculat o mulțime de cifre în mediul online. Prin urmare, nu ar trebui să ne mire tot acest interes legat strict de partea financiară a videochatului.

Iar dată fiind toată această curiozitate legată de sumele de bani pe care modelele de videochat le câștigă în România, ne-am decis să venim și noi cu un articol în acest sens pe micul nostru blog.

Mai exact, ne-am propus să dăm cărțile pe față. Să tragem cortina și să vorbim, pe bune, despre câștiguri în videochat. Prin urmare, în acest articol vom prezenta cifre reale ale câtorva dintre modelele cu care colaborăm.

Astfel, dacă te interesează să afli cât câștigă în realitate un model de videochat în București, atunci ai ajuns la locul potrivit. Vei afla din acest articol!

Prezentăm așadar cifre reale, obținute în ultima vreme de două dintre cele mai bune modele cu care colaborăm. Iată așadar cât se câștigă, pe bune, din videochat:

Câștiguri de peste 20.000 de dolari într-o singură lună

Cum ar fi ca la sfârșit de lună să vezi cifra de 20.000 de dolari pe card? Cu siguranță minunat. Ei bine, avem modele care chiar atât câștigă: peste 20.000 de dolari.

22.804 de dolari în octombrie, este o cifră reală și exprimă câștigurile unui model cu care colaborăm de mult timp și care a avut o evoluție excelentă. A crescut tot mai mult de la o zi la alta, iar asta s-a văzut și la capitolul câștiguri. Prin urmare, în octombrie și-a adăugat în conturi suma de 22.804 de dolari, o sumă cu care poți face o mulțime de lucruri.

Iar asta nu e tot. Acest câștig nu este un record obținut de către un model Live Studio. Multe dintre modelele cu care colaborăm au câștiguri care se învârt în jurul acestor sume. Recordurile arată mult mai bine, cifrele fiind mult mai mari.

Aici putem include câștigurile unui alt model, pe care o vom numi Cristina pentru a-i păstra anonimitatea. Cristina a câștigat 41625.25 de dolari în luna septembrie, ceea ce cu siguranță reprezintă o cifră uimitoare pentru cei din afara domeniului. Noi suntem însă obișnuiți cu astfel de câștiguri, așa că mirarea nu se regăsește și în colectivul nostru. Iar ca exemplu, tot Cristina a obținut 27294.95 de dolari și în octombrie, lună în care a fost plecată în concediu timp de 2 săptămâni.

Practic, în doar 2 săptămâni a obținut peste 25 de mii de dolari, un câștig care îți permite să nu cunoști ce înseamnă lipsuri.

Dacă dorești să practici și tu videochatul la un nivel înalt și să te bucuri de câștiguri cât mai mari, atunci ar trebui să vii în Live Studio. Doar astfel vei putea obține și tu câștiguri de peste 20.000 de dolari pe lună. Ce mai aștepți? Programează un interviu și te vom aștepta cu brațele deschise!