Ceapă umplută cu muguri de pin și carne, la cuptor, a la Patrizia Paglieri

Chef Patrizia Paglieri îți dezvăluie unele dintre cele mai bune rețete ale sale. Urmează-le pas cu pas și vei fi uimită de rezultat. Uite cum poți prepara ceapă umplută cu muguri de pin și carne, la cuptor, a la Patrizia Paglieri!

Ingrediente:

2 kg ceapă
200 g carne de porc tocată
200 g carne de vită tocată
200 g parmezan
100 g mortadella
2 căței de usturoi
1 legătură de pătrunjel
200 g muguri de pin

Preparare:
Cepele se fierb curățate și întregi, cam 15 minute, apoi i se îndepărtează miezul cu o linguriță. Acesta se amestecă, într-un robot de bucătărie, cu toată carnea tocată, mortadella, parmezanul, usturoiul, pătrunjel (tăiat mărunt) și ouăle. Cu umplutura astfel obținută se umple fiecare ceapă, apoi se așază într-o tavă termorezistentă și se dă la cuptorul preîncălzit la 150o C, 20 – 30 de minute, până se gătește umplutura.
 
Pentru și mai multe secrete ale simpaticei Patrizia Paglieri, urmărește-i emisiunea de pe TV Paprika de luni până vineri, la ora 21:00.
 
Citește și: Tort de spanac și dovlecei, cu orez, la cuptor, a la Patrizia Paglieri
Post-ul Ceapă umplută cu muguri de pin și carne, la cuptor, a la Patrizia Paglieri apare prima dată în Libertatea pentru femei.