10 idei de machiaj de Halloween de ultim moment

Dacă ai fost invitată la un super party de Halloween pe ultima sută de metri, și nu ai idei sau resurse de costum, te ajutăm noi. Ți-am pregătit câteva idei de machiaj de Halloween de ultim moment, pentru care nu vei avea nevoie decât de produsele pe care le ai în neseser.
Cu puțină îndemânare și câteva produse colorate din trusa ta de makeup, poți realiza un look de Halloween cu adevărat spectaculos. Doar pentru că te-a prins pe nepregătite această sărbătoare, nu înseamnă că nu poți arăta glam și încadrată pe tematica petrecerii. Alege una dintre cele 10 idei de machiaj de Halloween de ultim moment pe care ți le-am pregătit, garantăm că vei străluci la party!
10 idei de machiaj de Halloween de ultim moment
Iddeile de machiaj de Halloween de ultim moment pe care ți le-am pregătit în galeria foto de mai sus pot fi realizate cu ajutorul produselor de machiaj pe care le ai deja în trusă. Înarmează-te cu cele mai colorate palete, rujuri și chiar cu kitul de contouring, și poți crea unul dintre look-urile pe care le-am selectat pentru tine.
Alege modelul tău preferat din galeria foto și bucură-te de un costum spectaculos la petrecerea de diseară.
Foto: Instagram @ellieaddis

CategoriesUncategorized